Jordarbejde og gravearbejde udføres

Udgravning og bortkørsel af jord

Skal du have udført jordarbejde eller gravearbejde i forbindelse med en entreprenøropgave, en anlægsopgave eller måske en kloakopgave, og er du derfor på udkig efter et firma, der kan hjælpe dig? Så stiller vi hos Rye Andersen i Hadsten gerne vores erfaring, mandskab og vores maskinpark til din rådighed.

Vi har mere end 70 års erfaring inden for entreprenørfaget, og vi har lige nu omkring 40 ansatte, som står klar til at varetage lige netop din opgave. Vi henvender os til både privatpersoner, kommuner og andre offentlige institutioner samt forskellige former for erhvervskunder i blandt andet Århus, Skanderborg, Silkeborg og Randers, men vi varetager også gerne opgaver for kunder i andre omkringliggende områder.

Vi kan både være behjælpelige i forbindelse med udgravning til diverse forskellige projekter samt jordkørsel, og vi har selv alle de nødvendige maskiner, der skal til for at udføre arbejdet. 

Vi er klar til din opgave​

Få et stærkt tilbud​ her

Udfyld felterne - og modtag dit tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Grave- og jordarbejde som en del af vores øvrige opgaver

Vi kan både være behjælpelige, hvis du blot har brug for vores hjælp til dit jordarbejde eller gravearbejde, men vi står også klar til at varetage hele din opgave, hvis du for eksempel skal have udført en opgave, hvor jordarbejdet er en del af opgaven. 

Det kan for eksempel være i forbindelse med:

  • ​Kloakarbejde
  • ​Belægningsarbejde
  • ​Anlægsarbejde
  • ​Entreprenørarbejde.

Hvad koster gravearbejde?

Der er meget stor forskel fra opgave til opgave på, hvor meget det koster at få udført professionelt gravearbejde. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor omfattende din opgave er, og hvor lang tid vi skal sætte af til den.

Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på lige netop dit jordarbejde eller gravearbejde, når vi ved lidt mere om opgaven og dens omfang.

Når du vælger at lade os varetage din opgave, så er du altid garanteret veludført arbejde i højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

✓ Familieejet virksomhed

​- drevet af 2. generation

✓ Vi holder vores ord

- en aftale er en aftale​

✓ Glade medarbejdere

- vi kan lide vores arbejde​

✓ Kendt for kvalitet

- arbejdet er altid i top

Kort om Rye Andersen

Vi er din professionelle servicevirksomhed i hjertet af Favrskov Kommune.

Vi har det rette grej til opgaven, og sætter manden over maskinen. Vi lægger stor vægt på det gode sociale arbejdsmiljø - her er godt at være!

white-mail-line  info@ryeandersen.dk ttttt​